Bloggers Arena Galati Level 5

Bloggers Arena Galati Level 5

I’m back baby.

Mă întorc după o scurtă vreme de inactivitate și ies în același timp din sfera politicului.

Pentru cei ce nu știu, ar putea citi aici despre Bloggers Arena Galați Level 4

Nu stau să povestesc despre beneficii, despre chestii de marketing and all that boring stoff. Stuff. Steff. Vorbim puțin despre ce s-a întâmplat acolo, ce a adus nou această ediție și cine au fost sponsorii fără de care nu ne-am fi descurcat și fără de care nu am fi avut ce să bem și să mâncăm.

Ce s-a intamplat pe-aici?

Ediția 5 a avut loc pe 24 februarie și cu ocazia asta s-a lansat și un… DRUM ROLLS… site oficial pentru eveniment. Acesta poate fi accesat de toată lumea pe www.bloggersarena.ro

În cadrul evenimentului, s-au disputat competiții de Fifa 18 2vs2, pe două Play Station 4 but guess what. S-a decis ca această competiție să fie puțin mai spicy așa că echipele au fost mixte. Băiat-Fată! Interesant, nu? Trust me, a fost fun as fuck.

Pe lângă Fifa, s-au mai jucat așa:

 • Super Mario pe o consolă Nintendo (oooooo, you feel old now?)
 • Dance Central pe Kinect Xbox (burn some fat you fatties)
 • Veșnicul CS:GO (Go,go,go)

Am avut totuși și o piesă de rezistență când a venit vorba de gaming. Bloggers Arena Galați și-a lansat un joc personalizat! Bloggerman! Îl poate juca oricine accesând următorul LINK.

Evenimentul per total a fost fun. Toată lumea s-a distrat, toată lumea a mâncat, aproape toată lumea a vorbit despre bloguri, aproape toată lumea și-a exprimat dorința să-și deschidă un blog. Nu vă culcați pe o ureche și go on with the blogs. Încercați să faceți ceva profesionist și dacă nu reușiți (I hope so) atunci vă așteptăm la Thecon so we can get your money.

Sponsori

Anyawys. Hai să scriem puțin și despre sponsorii fără de care nu am fi putut organiza acest eveniment!

 • Max Fitness – nu-s eu cu sala dar acest moment a fost interesant. 3 domnișoare au fost prezente la eveniment și au înviorat toată sala cu un gym-time în grup. Tot Max Fitness a oferit drept premii câteva abonamente la sală! Thanks guys!
 • SKOL – vikings much? Minunații oameni de la SKOL s-au asigurat că toate rundele de CS GO nu se joacă pe uscat și că toată lumea are câte o bere pe birou! Thanks guys!
 • Gonzalex – hai cu o bere, hai cu un sandwich. Geniale sandwich-urile. Recomand. Thanks guys!
 • Starbucks Galați – ca să nu adormim după atâta dansat la xbox și atâta încordare la FIFA, am avut parte și de cafea. Best. Coffee. Ever. Thanks guys!
 • Brutăria Frontera – that was a nice surprise. Sărățelele ălea au mers genial cu berea. Thanks guys!
 • Cabina Foto Galați – cum ai putea să imortalizezi acest eveniment? Cu o cabină foto și multe poze printate instant! Thanks guys!
 • ASC Oțelul Galați – aceștia au susținut turneul de FIFA și au oferit câteva premii interesante câștigătorilor. Thanks guys!
 • aBeauty Clinique – o prezență foarte îmbucurătoare dacă ești o domnișoară, ești competitivă în gaming și vrei să câștigi niște vouchere! Thanks guys!
 • Ruvix – aparent cei de la Ruvix ne-au oferit niște costumații și au oferit tuturor posibilitatea să cumpere tricouri/hanorace personalizate cu emblema BAG! Thanks guys!
 • Thecon și Adquest  – mulțumim pentru suportul în organizare și asigurarea locației!
 • Clește.ro – cum l-aș putea uita pe Cleștuț? Acesta a organizat  o tombolă pentru pasionații de tehnologie și Internet of Things și a oferit un KIT de start Arduino.

Soo…concluzii?

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru cei ce vor să se implice în comunitatea online a zonei Galați-Brăila! Dacă vrei să ajuți această comunitate să se dezvoltă atunci ia legătura cu echipa organizatoare prin intermediul site-ului oficial sau dă-mi un mesaj personal și te voi ghida cu cea mai mare plăcere!

Thanks guys for everything. Astfel de evenimente ne ajută orașul să creștem și ne ajutăm unii pe alții să fim mai deschiși la domeniul online.

Aș posta ceva poze dar cred că un videoclip spune mai multe! 

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.