• Home
  • /
  • Evenimente
  • /
  • Bloggers United Galați vs AFC Universitatea Galați

Bloggers United Galați vs AFC Universitatea Galați

Heads up.

Anul trecut s-a organizat un meci demonstrativ de fotbal între bloggeri grași din oraș și fotbalistele de la AFC Universitatea Galați.

Ei bine anul acesta se repetă acel meci deci putem să spunem că o să jucăm returul împotriva fetelor de la AFC Universitatea Galați.Acest meci este unul de promovare a fotbalului feminin din oraș și un îndemn la susținerea fetelor care, dacă nu știați, joacă în Liga 1.

Și totuși anul trecut ce s-a întâmplat în tur? Surprinzător… bloggeri au câștigat cu un extrem de greu și extrem de muncit 3-2. Din câte am înțeles, fetele au de gând să ne bată la scor general cu o diferență mare. Eu fiind portarul acestui El Classico sper doar să nu iau mai multe goluri decât kilograme.

Anul trecut la meci a fost cam așa…

^ poze realizate de  Picture Perfect și modificate cu un profesionalism level 9000 în Photoshop de Munteanu Bogdan

Meciul s-a jucat pe stadionul Dunărea. Anul acesta o să fie o schimbare și anume locația. Vom juca pe Stadionul Siderurgistul mâine ( 29 August ) la ora 20. Antrenamentele oficiale și interviurile se vor ține înainte de meci de la 19:30 iar baia de mulțime și autografe după terminarea meciului sau chiar la pauză dacă vom vedea ca suntem copleșiți de numărul prea mare de spectatori.

Vă așteptet să râdem împreună de portarul bloggerilor și de restul grașilor de pe teren.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.