Familia o redefinim dar Parlamentul când?

Băi da dobitoci mai suntem, mă jur. Și eu și tu și persoana de lângă tine și mulți alții. Dobitoci toți. De ce?

Pentru că din cauza noastră avem niște manageri de căcat în Parlament care se simt mai amenințați de niște termeni din Marea Consituție a României decât de actualele probleme ale țării.

De ce oare ne-am ocupa de problemele majore ale țării cum ar fi infrastructura, medicina și educația? 

Hai să ne fută grija de cum se denumește familia în constituție și să dăm dovadă de un conservatorism imbecil care nu o să ne ducă nicăieri. Hai să cheltuim milioane de lei pentru un referendum INUTIL pentru că așa vor minunații creștini și homofobi. 

Pentru ce? Cu ce te ajută? Te simti mai în siguranță dacă vezi în constituție că familia e numai între bărbat și femeie? Ești dispui să dai milioane de lei pentru a impune un punct de vedere?

Dar dacă renunțai la o treabă de genu și luai acei bani să-i bagi în câteva spitale sau în alte sute de școli cum era… crede-mă că dacă există un Dumnezeu și o judecată de apoi, ar fi mult mai impresionat de o acțiune care aduce beneficii medicinei și educației. 

Îl doare pe el fix în cur că redenumești tu o constituție dar fie hai să fim în continuare un popor conservator care nu știe ce să facă cu banii. 

Las mai jos o imagine care să-ți spună cam cât ar trebui să coste un astfel de referendum. Nu bag mâna în foc ca e suma corectă, că se apropie, că e departe… dar putem să ajungem la o singură concluzie indiferent de poza de mai jos. Se vor cheltui MULȚI bani pentru un referendum INUTIL.

Muie PSD.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.