Indrăzneste să crezi…

…în România!

Mă jur că habar nu am care este concepția partidului de guvernare despre ideea de a avea încredere în România dar sunt sigur ca este destul de eronată.

Ni se spune să avem încredere în România. A avea încredere într-o țară înseamnă a avea încredere în populația ei. Acum vin eu cu o întrebare legată de acest subiect. Ai putea avea încredere într-o anumită populație DACĂ nu ai avea acces la informații de genul: cine este corupt, cine este criminal, cine este violator, cine este mai știu eu cum. Eu zic că e cam greu. 

De ce spun aceste lucruri? Pentru că dragul nostru partid de guvernare vrea să transforme normalul în anormal. 

În acest moment, foarte mulți dintre parlamentari constituie un grup infracțional indiferent de culoarea lor politică. Că-s de stânga, că-s de dreapta, că-s de centru… nu conteazăî. Toți știu că trebuie sa profite de cei 4 ani pe care îi au acolo pentru a aduna cât mai multă avere. Nu contează dacă o fac legal cu salarii mărite, cu pensii speciale sau dacă fură 1 mil. de euro de-aici sau de dincolo. Cei descriși acum sunt amatorii, care vin și pleacă la fiecare 4 ani din parlament. 

Există totuși și o categorie mai deșteaptă de politicieni. Un exemplu e cel din poza articolului. De ce zic că e mai deștept? Pentru că vrea să formeze și să contureze o… să-i zicem mafie în frumosul lui Parlament. 

Posibil să spui că sunt singurul care vede chestia asta și că sunt un conspiraționist! Illuminati confirmed. Greșit. Mai sunt alături de mine cei 40.000 de oameni care au ieșit în stradă în această seară. Un proiect de lege care mă îngrijorează foarte mult este încercarea PSDragnea de a ascunde persoanele care sunt judecate și condamnate. Ce vreau să spun? Poți răsfoi și afla în 2-3 minute că guvernarea vrea să dea o lege prin care mass-media să nu aibă acces la documentele persoanelor corupte, mass-media nu are voie să spună nimic despre persoanele anchetate de corupție și multe alte exemple de genu. 

Se vrea ca justiția să se facă în LINIȘTE.

Noaptea ca hoții. Tind să cred că persoanele care citesc aceste rânduri nu sunt inapte și că pot găsi aceste informatii în orice colț al internetului sau pe orice canal de televiziune. Exceptând latrina 3. 

Acest proiect de lege este printre puținele efecte ale anului pierdut de această guvernare. 

Crește ROBORul.

Crește prețul la benzină.

Crește prețul la alimente.

Crește EURO.

E adevărat. Crește și salariul minim dar degeaba dacă dai mai mulți bani pe un ou. 

Haideți să analizam mai mult situația din țară, să ne intereseze mai mult ce se întâmăplă aici și să încercăm să învățăm cum să luăm decizii mai bune când vine vorba de alegeri/decizii. 

Voi reveni mai târziu cu niște articole destul de interesante 🙂 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.