PSD, marketing, strategii și dezastru.

Hello. Vorbim? Iar?

Why not. Despre? Simplu. PSD. Marketing. Strategii. Dezastru (financiar).

Pai. Iar ma iau de PSD? Normal. Doar PSD e la guvernare si sunt un anti-PSD-ist convins. Vine si randul PNL-ului dar având în vedere că se descurcă la opoziție cum se descurcă Enache în apărarea FCSB-ului… o să mai dureze până când ajung ei la guvernare.

Anywas. Hai să ne luam puțin de PSD și să vorbim despre cât de genială mi se pare mie modul în care fac marketing și strategii politice. Unii posibil să se întrebe: -De unde știe non-licențiatul ăsta în politică ce strategii adoptă un partid politic și ce marketing face??-

Habar nu am. Fac ce face un român mai bine. Îmi dau cu părerea. Revenim la idea principală.

Mai știe lumea cu ce program a venit PSD la guvernare? Ne uităm doar la un singur plan financiar că aista e cel mai interesant dintre toate. Las o poză mai jos.

Mamă, mamă ce bine arată. Știi cum poate fi tradusă poza de mai sus? Păi…eu i-aș zice un marketing al dracului de bun. De ce? România este o țară săracă atunci când vine vorba de o comparație cu restul Europei. Suntem săraci. Al naibii de săraci. Orice tip de partid ai avea, orice tip de dezbatere ai avea… dacă le promiți românilor creșteri de venituri, poți să spui că deja ai câștigat. Serios. Uită-te la ce face PSD în ultimii ani și o să vezi ca împart creșteri salariale la toată lumea. Tu primeși o creștere de salariul, el primește o creștere de salariu, ea primește, noi primim….TOATĂ lumea primește o creștere de salariu. Toți. E cel mai ușor mod de a face marketing și de a te promova ca partid. E atât de ușor să câștigi niște alegeri promițând creșteri salariale încât mi se pare penibil. Eu aș interzice astfel de declarații dar hai că o dau prea tare în dictatură. 

Cam ăsta e tot marketingul PSD-ului. Dăm. Dăm la toată lumea. Nu contează dacă nu avem. Noi dăm. (Marketing).

Și strategie? Care e strategia? De ce ai face așa ceva dacă nu ai? Păi simplu. Ei se gândesc pe termen lung. Hăi să începem ceva, dăm fail și apoi vin alții la putere. Cine? PNL, USR, PMP…toate partidele de centru-dreapta. Prea puțin important. Ne referim la ei drept opoziție (oh the irony). Vine opoziția la guvernare și ce face? Taie salarii, cresc taxe… exact ce nu vrea un român sărac ce abia a primit mai mulți bani!

Ce zici? Vezi planul? E banal, chiar stupid dar merge mereu. Uită-te ce s-a întâmăplat în guvernarea de sub Băse. S-au tăiat salarii în draci.

25% la pensii, la salarii…

Românul ce a văzut? Pierde bani. PNL/PDL taie salarii! Huă! Puie MNL! Puie MDL! PSD e salvarea.

Și haideți iarăși cu PSD. 

Vorbim aici de o penibilitate atât de mare când vine vorba de PSD, de o strategie și de un marketing atât de basic, de default, de minimalist încât unii habar nu au ce se întâmplă în țara asta și se lasă prostiți. Toți. Prostire la drumul mare. 

PSD crește salarii. PNL taie salarii. Lumea votează PSD. 

Lumea se învârte într-un cerc extrem de vicios și nu prea știe cum să scape din așa ceva. Ori nu știe ori nu își dă seama. Oare ce o fi? 

Edit: Și dezastrul unde e? Uită-te la știri, uită-te la noile legi ale justiției, uită-te la ce se întâmăplă cu contribuțiile noastre, uită-te la ROBOR… deschide ochii. O să vezi dezastrul PESTE TOT 🙂 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.